A.D.I. EURONEST va derula în Regiunea de Nord-Est proiectul Start up Yourself

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară EURONEST a început procedura de contractare pentru demararea proiectului „Start up Yourself”, aprobat în cadrul apelului România Start-up Plus al Programului Operațional Capital Uman (POCU) 2014-2020. Proiectul are un buget total de 11.846.917,64 lei și se va derula pe o perioadă de 36 de luni.

Proiectul se va desfășura în cadrul unui parteneriat, în care lider este A.D.I. EURONEST și are ca obiectiv încurajarea antreprenoriatului și a ocupării pe cont propriu prin susținerea înființării a 48 de de întreprinderi cu profil nonagricol în zona urbana în Regiunea Nord- Est, ca urmare a derulării unor măsuri de formare antreprenorială pentru mínimum 400 de persoane și crearea a mínimum 96 de locuri de muncă.

Vor putea primi granturi cu o valoare cuprinsă între 33.000 și 40.000 de euro persoane fizice (șomeri/ persoane inactive/ persoane care au un loc de muncă și înființează o afacere în scopul creării de noi locuri de muncă) care intenționează să înființeze o afacere în mediul urban din Regiunea Nord-Est și care se înscriu în grupul țintă al proiectului.

Mai multe detalii, în Fișă prezentare.

Trimite-ne Scrisoarea ta de Intenție și ideea ta de afacere poate prinde viață!