ANUNȚURI

 EURONEST va derula in Regiunea Nord-Est un proiect pentru românii din DIASPORA 25 IULIE 2017Asociația de Dezvoltare Intercomunitară EURONEST a început procedura de contractare pentru demararea unui proiect pentru românii din Diaspora care doresc să revină acasă și să-și înființeze o afacere în mediul urban din județele Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava sau Vaslui.
Proiectul “ReCONNECT DIASPORA – Reconectarea resurselor umane active din diaspora la comunitățile de origine prin susținerea antreprenoriatului“, aprobat în cadrul apelului Diaspora Start-Up, POCU 2014-2020, va avea un buget total de 8,46 milioane lei și se va derula pe parcursul a 36 de luni, în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași și Eastern Marketing Insights.
EURONEST, constituită din cele șase consilii județene din Regiunea Nord-Est, va participa la selecția grupului-țintă, va gestiona și va atribui, cu sprijinul unui juriu constituit din reprezentanți ai organismelor relevante, schemele de grant.250 de persoane vor beneficia de acțiuni în cadrul proiectului (servicii de consiliere, informare și formare, inclusiv sprijin pentru elaborarea de planuri de afaceri), iar 30 vor primi subvenții de până la 40.000 EUR pentru crearea a 60 de noi locuri de muncă în Regiune.
Informații detaliate despre proiect sunt disponibile în FIȘA PROIECTULUI.
ATENȚIE !!!
Pentru înscrierea în grupul țintă și participarea la cursurile de formare antreprenorială(online), persoanele interesate NU trebuie să fie în țară.

Banner Scrisoare de INtentie 2

 

FINANȚĂRI PENTRU CONSTRUCȚIA DE CRAME ȘI FACILITĂȚI DE DEGUSTARE

10 iulie 2017

Ministerul Agriculturii acordă, în cadrul Programului Naţional de Sprijin al României 2014-2018, sprijin pentru producătorii din domeniul viticol pentru dezvoltarea de construcţii (inclusiv imobile noi) destinate vinificaţiei (crame). De asemenea, finanţări se mai pot obţine şi pentru investiţiile în laboratoare pentru controlul calităţii, imobile cu destinaţia de prezentare şi vânzare, săli de degustare, care, până în prezent, se puteau accesa doar prin PNDR. [….]        

 

ANUNȚ DE SELECȚIE A UNUI PARTENER PENTRU DEPUNEREA UNEI CERERI DE FINANȚARE ÎN CADRUL POCA 2014-2020, OS 1.1

4 aprilie 2017

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară EURONEST anunță organizarea unei proceduri de selecție pentru încheierea unui Acord de Parteneriat cu ONG-uri/parteneri sociali în vederea depunerii unei cereri de finanțare în cadrul Programului Operațional Capaitate Administrativă 2014-2020 (POCA)Obiectivul tematic 11: Consolidarea capacității instituționale a autorităților publice și a părților interesate și eficiența administrației publice, Obiectivul specific 1.1: Dezvoltarea și introducerea de sisteme și standarde comune în administrația publică ce optimizează procesele decizionale orientate către cetățeni și mediul de afaceri în concordanță cu SCAP..

 

 

1 thought on “ANUNȚURI

  1. Buna ziua,

    As dori sa stiu unde pot gasi sectiunea Cariere pe site-ul dumneavoastra,
    mai exact adresa la care as putea trimite un CV, sau cum as putea afla cand sunt joburi disponibile si cum pot aplica pentru ele. Multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *