ANUNȚ PRELUNGIRE PERIOADĂ RECRUTARE MEMBRI JURIU EVALUARE PLANURI DE AFACERI „START UP YOURSELF”

Având în vedere că până la data de  01.10.2018, ora 11, s-a primit un singur dosar de candidatură, în vederea ocupării celor două posturi, unul de Evaluator planuri de afaceri și celălalt de Coordonator evaluare planuri de afaceri, anunțăm prelungirea perioadei de recrutare a membrilor juriului de evaluare și selecție a planurilor de afaceri din cadrul proiectului „Start up Yourself” până miercuri, 3 octombrie 2018, ora 12.00.

De asemenea, modificăm în anunțul de recrutare membri juriu evaluare planuri de afaceri condițiile specifice pentru postul de Evaluator planuri de afaceri – „reprezentant al mediului business” și pentru postul de Coordonator evaluare planuri de afaceri – „reprezentant al patronatelor/camerelor de comerț”, acesteav fiind valabile pentru ambele posturi.

Persoanele interesate pot depune dosarul de candidatură la sediul A.D.I. EURONEST, Blvd. Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 69 (sediul Consiliului județean Iași, etajul 1), Municipiul Iași, până la data de 03.10.2018, ora 12.00.

Mai multe informații găsiți aici.